Wanita Ampang Menang RM1,000 Setiap Hari Selama 20 Tahun

duit.jpg
Kongsi Bersama

KUALA LUMPUR: Seorang wanita bertuah dari Ampang, Selangor, seperti tidak percaya dengan apa yang terpapar di skrin telefonnya ketika menyemak tiketnya menggunakan kaedah imbasan tiket dalam aplikasi MyMagnum.

Tetapi apa yang dilihatnya itu memang nyata. Dia menang hadiah utama Magnum Life dan dengan itu memenangi RM1,000 setiap hari selama 20 tahun dengan nombor bertuahnya 08, 10, 16, 18, 28, 32, 33, 35, cabutan pada 5 Jun 2022.

“Saya fikir saya bermimpi pada malam saya melihat keputusan cabutan daripada aplikasi MyMagnum 4D. Saya merenung jumlah kemenangan dan masih tidak percaya.

“Tangan saya menggigil semasa memegang telefon bimbit ketika itu, dan saya enggan mempercayai hasilnya.

“Akhirnya, saya memutuskan untuk menghubungi Magnum Careline bagi pengesahan dan mereka mengesahkannya.

“Barulah saya sedar, saya sudah menjadi jutawan,” katanya sambil menambah tiket kemenangan itu dibelikan oleh bapanya pada hari lahirnya.

Dia ialah pemenang hadiah utama Magnum Life ketujuh sejak dilancarkan pada April 2018.

Sebelum menang besar, wanita itu kerap membeli Magnum Life melalui tiket Lucky Pick dengan 10 baris pertaruhan pada harga RM10. Tiket Lucky Pick dipaparkan di kaunter jualan di mana pelanggan boleh memilih untuk menambah pembelian mereka.

Ketika ditanya bagaimana dia akan membelanjakan wang hadiahnya, wanita yang dirahsiakan namanya itu berkata bahawa dia akan berkongsi dengan ahli keluarganya, terutamanya bapanya, dan menyimpan sebahagiannya untuk kegunaan masa depan.

Sumber: The Star

Komen

Kongsi Bersama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top