Rumah Terbuka Kaamatan Parti Warisan Ahad Ini

rumah-terbuka-warisan.jpg
Kongsi Bersama

KOTA KINABALU: Kira-kira 2,000 orang pengunjung dijangka menghadiri Rumah Terbuka Kaamatan anjuran Parti Warisan (Warisan) di Dewan Kadamaian Square, Kota Belud pada Ahad ini.

Majlis yang akan dirasmikan oleh Presiden Warisan, Datuk Seri Panglima Mohd Shafie Apdal itu bertemakan ‘Berpadu Dalam Warisan’.

Pengerusi Jawatankuasa Rumah Terbuka Kaamatan, Mohd Zinin Andong Ajak berkata, sehari sebelum majlis itu, Warisan akan mengadakan Program Bicara Santai antara pemimpin tertinggi parti yang akan diadakan di Kota Belud.

“Program bual bicara ini akan menampilkan Timbalan Presiden Datuk Darell Leiking, Ketua Wira Datuk Mohd Azis Jamman dan Ketua Wirawati Isnaraissah Munirah Majilis hadir sebagai panel.

“Program bicara santai itu akan disertai seramai 400 orang peserta yang terdiri daripada ahli-ahli Warisan seluruh Sabah,” katanya dalam sidang akhbar mengenai Rumah Terbuka Kaaamatan Warisan di Ibu Pejabat Warisan hari ini.

Mohd Zinin berkata, program bicara santai itu akan memperkukuhkan lagi hubungan silaturrahim ahli-ahli parti yang datang daripada 18 zon seluruh Sabah dan Wilayah Persekutuan Labuan.

Menurutnya, acara rumah terbuka yang diadakan itu akan menampilkan persembahan daripada artis-artis tempatan Sabah. – Borneo Today

Komen

Kongsi Bersama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top