PBS dan STAR anjur rumah terbuka Krismas secara bersama

christoper-mandut.jpg
Kongsi Bersama

KOTA KINABALU: Parti Bersatu Sabah (PBS) dan Parti Solidariti Tanah Airku (STAR Sabah ) menjemput orang ramai untuk menghadiri rumah terbuka Krismas bersama mereka yang kedua, esok.

Ketua Pemuda PBS, Christoper Mandut (gambar), yang juga pengerusi penganjur acara itu, berkata sambutan tersebut akan diadakan di Dewan Hongkod Koisaan di Penampang, berhampiran sini, dari jam 10 pagi hingga 1 tengah hari.

“Kami menjangkakan kehadiran sekitar 6,000 orang,” katanya sambil menambah pelbagai aktiviti telah dirancang untuk memastikan acara ini meriah dan menarik.

Yang di-Pertua Negeri Sabah, Tun Juhar Mahiruddin, dan Ketua Menteri, Datuk Seri Hajiji Noor, juga dijangka turut memeriahkan sambutan tersebut.

Rumah terbuka bersama ini, yang dimulakan tahun lalu, melambangkan kerjasama berterusan antara PBS dan STAR Sabah.

Komen

Kongsi Bersama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top