Kojax Jadikan Urusan Membeli-Belah Di Kojasa Mart Lebih Mudah

ssk-kodax.jpg

Salleh semasa melancarkan perkhidmatan penghantaran KOJAX.

Kongsi Bersama

KOTA KINABALU: Membeli-belah barangan runcit di Kojasa Mart, inisiatif Qhazanah Sabah Bhd (QSB) – cabang pelaburan kerajaan negeri – kini lebih mudah dengan pelancaran perkhidmatan penghantaran khusus untuk pelanggannya.

Perkhidmatan penghantaran yang dikendalikan oleh Kojax Sdn Bhd, yang merupakan satu lagi inisiatif QSB – telah dilancarkan oleh Pengerusi QSB Datuk Seri Panglima Dr Salleh Said Keruak di Kojasa Mart di pusat komersial Anjung Selera di Likas pada Khamis.

Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif (Pelaburan) Kumpulan QSB Joehary Ismail berkata selepas acara itu, pelanggan Kojasa Mart hanya perlu membayar caj minimum untuk penghantaran barangan yang dibeli kepada mereka.

Pasukan penghantar Kojax, bersedia memudahkan urusan penghantaran barangan pelanggan yang membeli-belah di Kojasa Mart.

Beliau berkata perkhidmatan penghantaran Kojax akan disediakan untuk pelanggan dalam radius 20km dari Outlet Kojasa Mart.

Joehary berkata perkhidmatan penghantaran Kojax akan seiring dengan sistem pesanan dalam talian yang sedang dibangunkan.

“Pelanggan runcit sebagai contoh boleh membuat pesanan untuk satu beg beras Kojasa Mart seberat 10kg, paket kuih kelupis sejuk beku atau karipap dan sos sejuk dari rumah mereka dan Kojak akan menghantarnya dengan sedikit bayaran penghantaran,” jelasnya.

“Sistem pesanan dalam talian dan penghantaran Kojax juga amat berguna kepada pengusaha kedai runcit kecil yang boleh membuat pembelian borong tanpa perlu meninggalkan premis mereka,” tambah Joehary


Kongsi Bersama

Leave a Reply

Your email address will not be published.

scroll to top