Abang ‘blazer merah’ mohon maaf, nafi tak suka orang Sabah

pukul-rider.jpg

Imbas kembali: Tangkap layar daripada video yang tular menunjukkan pengawal keselamatan berjaket merah bergelut dengan penghantar makanan.

Kongsi Bersama

Lelaki yang tular dengan nama panggilan ‘Abang Blazer Merah’ tampil membuat permohonan maaf atas kekhilafannya menyerang seorang individu yang merupakan penghantar makanan yang berasal dari Sabah dalam insiden di sebuah bangunan di sekitar Kuala Lumpur baru-baru ini.

Menerusi video yang dimuat naik @ranggi017, lelaki tersebut membuat permohonan maaf khususnya kepada rakyat Sabah yang terguris dengan tindakan serta kata-kata yang dilemparkannya di dalam video yang tular.

Menurutnya lagi, dia sama sekali tidak berniat untuk bertindak keterlaluan seperti mana yang dilakukannya terhadap terhadap penghantar makanan tersebut.

Saya dikenali sebagai ‘blazer merah’ ingin membuat permohonan maaf terhadap orang-orang Sabah atau kepada sesiapa sahaja yang terasa dengan percakapan serta tindakan saya seperti mana yang telah tular dalam video yang lepas.

 

Baca seterusnya di: ohbulan.com

Komen

Kongsi Bersama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top